Tanja Rafolt o Nee Makeup kozmetiki

Moje življenje se vrti okrog družine, podjetja in nastopov, skakanja iz ene obveznosti na drugo. Vsekakor pestro, včasih utrujajoče, ampak zmeraj s polno zagnanostjo.

Temu primerno sem iskala make-up, ki bo sledil mojim strastem, urniku in s katerim bom na koncu dne še zmeraj imela svež in naraven videz. Nee Make-up linija to nalogo opravlja brez težave.

Definitivno je make-up ena izmed tistih reči, ki lahko spremeni moje razpoloženje. Produkti linije Nee mi ponujajo prav to možnost: blesteti v tem kaj počnem.

Imam tri glavne izdelke, katere si nanasem skoraj vsak dan. To je izredno lahko podlaga Perfect Skin Oxygen Foundation, ki jo uporabljam skozi vso leto. Všeč sta mi njena ravno pravšnja prekrivnost, ki poenoti moj ten obraza in vlažilen učinek. Senčila izberem iz mini paletk naravnih barv, ki jih ponuja Nee v svoji liniji. So zelo dobro pigmentirana, nabor barv pa me lahko spremlja od jutra do večera. Trpalnice imam zadovoljivo dolge, vendar je njihova naravna oblike precej ravna. Nerada si jih viham s kleščami. Toliko bolj sem navdušena nad maskaro Deep Brown Exstension Mascara. Njen efekt povzdigovanja trpalnic je izjemen. Svoj videz pa zaključim z eno izmed barv šmink The Lipstick z matiranim ali sijajočim efektom. Ne glede na to kaj počnem, me nikoli ne bodo pustile na cedilu. Obstojnost je neomajna, kljub temu pa je občutek na ustnicah vrhunski.

Nee Make-up kozmetika me je popolnoma prepričala in jo priporočam vsakomur, ki želi uporabljati kvalitetno kozmetiko in ki skrbi tudi za to, kaj nanaša na svojo kožo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja