Tečaji ličenja

Osnovni tečaj ličenja

Osnovni tečaj ličenja je namenjen vsem, ki bi se želeli naučiti osnovnih zakonitosti ličenja in jih znati pravilno uporabiti na sebi. Primeren je za osebe, ki se redno ličijo, kot tudi za tiste, ki znajo uporabiti samo maskaro. Na osnovnem tečaju ličenja boste spoznali svoj obraz, se ga naučili pravilno senčiti (uporabiti korekcijo), pravilno izbrati in uporabiti barve, ki najbolj poudarijo vašo naravno lepoto. Izvajali bomo tudi različne načine ličenja glede na priložnost (dnevni, večerni make-up). Tečaj se izvaja posamezno – kot individualno svetovanje.

Trajanje tečaja: cca. 3 ure.

Eno dnevni tečaj ličenja

Eno dnevi tečaj ličenja je namenjen tistim, ki bi želeli ličiti druge osebe. Namenjen je predvsem izpolnjevanju različnih tematik ličenja (osnovno, korekturno, dnevno – poslovno, večerno, glamurozno, poročno, maturantsko, fashion). Eno dnevni tečaj zajema eno izmed naštetih tematik. Prilagajamo se vsakemu posamezniku in njegovim potrebam ter željam. Poteka na modelih, ki jih pridobite sami ali vam jih uredimo mi.

Trajanje tečaja: cca. 5 ur.

Tri dnevni tečaj ličenja

Tri dnevi tečaj ličenja je namenjen tistim, ki bi želeli ličiti druge osebe. Namenjen je predvsem izpolnjevanju različnih tematik ličenja (osnovno, korekturno, dnevno – poslovno, večerno, glamurozno, poročno, maturantsko, fashion). Tri dnevni tečaj zajema tri izmed naštetih tematik. Prilagajamo se vsakemu posamezniku in njegovim potrebam ter željam. Poteka na modelih, ki jih pridobite sami ali vam jih uredimo mi.

Trajanje tečaja: 3 dni  po cca. 5 ur na dan.

Pet dnevni tečaj ličenja

Pet dnevi tečaj ličenja je namenjen tistim, ki bi želeli ličiti druge osebe. Namenjen je predvsem izpolnjevanju različnih tematik ličenja (osnovno, korekturno, dnevno – poslovno, večerno, glamurozno, poročno, maturantsko, fashion). Pet dnevni tečaj zajema pet izmed naštetih tematik. Prilagajamo se vsakemu posamezniku in njegovim potrebam ter željam. Poteka na modelih, ki jih pridobite sami ali vam jih uredimo mi.

Trajanje tečaja: 5 dni  po cca. 5 ur na dan.

Deset dnevni tečaj ličenja

Deset dnevi tečaj ličenja je namenjen tistim, ki bi želeli ličiti druge osebe. Namenjen je predvsem izpolnjevanju različnih tematik ličenja (osnovno, korekturno, dnevno – poslovno, večerno, glamurozno, poročno, maturantsko, fashion). Deset dnevni tečaj zajema vse izmed naštetih tematik in vaje le teh. Prilagajamo se vsakemu posamezniku in njegovim potrebam ter željam. Poteka na modelih, ki jih pridobite sami ali vam jih uredimo mi.

Trajanje tečaja: 10 dni  po cca. 5 ur na dan.

 

Vsi tečaji potekajo individualno in po predhodnem dogovoru! Na tečaju kandidati uporabljajo profesionalno linijo ličil Nee Makeup Milano. Po  opravljenem tečaju prejmejo diplomo iz strani Beauty Nee Academy!

Mnenja obiskovalcev tečaja ličenja