Make-up za najdaljšo noč v letu

Prišel je najlepši čas v letu in z njim tudi veliko novoletnih zabav, ki smo jih vsi že zelo pogrešali. Danes vam bomo opisali kako si lahko sami kar doma naredite glamurozen videz z našimi Nee Make-up Milano izdelki, ki vam bodo resnično zdržali do jutra. 

Najprej moramo pripraviti kožo, da bo dovolj navlažena in fiksirana. Tukaj nam zelo pomagata dva izjemna izdelka in sicer OBRAZNI PRIMER BACKSTAGE in VLAŽILEN FIXATOR PRE-SHOW.

Nato z LAHEK TEKOČI KOREKTOR osvetlimo sence na obrazu ( podočnjaki, kotiček nosu, pod nosom, kotiček ustnic in pod ustnico) ter nanesemo TEKOČO PODLAGO ABSOLUT Z VITAMINOM E. Vse skupaj »zafiksiramo« s PUDER V PRAHU HD

Nato se lotimo oči, ki naj bodo nežna, svetleča in lepo zabrisana, pri tem lahko uporabimo senčila SVETLEČA SENČILA V TRAKCIH. Začnemo z najsvetlejšim senčilom, ki ga nanesemo na notranjost veke in pod obrv, nato pa nadaljujemo v trakcih do najtemnejšega senčila, ki je v paletki in ga nanesemo v zunanji kotiček očesa, zabrišemo v obliki trikotnika, da dobimo dramatičen videz oči. Z istim najtemnejšim senčilom zasenčimo tudi spodnjo veko od zunanjega proti notranjemu kotičku in zaključimo z najsvetlejšim senčilom v čistem notranjem predelu očesa, da pridobimo na svežini. 

Veko obvezno začrtamo še s KREMNI EYELINER, ki pa naj bo nekoliko debelejši in daljši ter lepo definiran. Začnemo pri odprtem, zunanjem delu očesa, kjer začrtamo koničasto linijo, rahlo upognjeno diagonalno v smeri konca obrvi. Z linijo nadaljujemo proti notranjosti očesa, kjer je sredina veke lahko nekoliko debelejša ter proti notranjem kotičku očesa, kjer pa naj bo linija zelo tanka. 

Oči zaključimo z GLOBOKO ČRNA MASKARA, ki nam podaljša, privzdigne in ne zlepi trepalnic.

In še ustnice, seveda ne sme manjkati rdeča KREMNA ŠMINKA Z BLEŠČICAMI-LOVE IS RED za popolni polnočni poljub, katero  začrtamo s SVINČNIK ZA USTA ZA PRECIZNE NANOSE ter zaključimo z bleščečim SIJAJEN GLOS.

In za glamurozen zaključek še nanesemo rdečilo za lička SVETLEČA ZEMLJA in  NUDE GLOW SERUM-NARAVNI TEKOČI SVETLEČI OSVETLJEVALEC nad ličnicami, pod nosom, na konico nosu, v notranji kotiček očesa in pod obrv ter na celoten dekolte. Obilo užitka ob ustvarjanju in čudovito najdaljšo noč v letu!

Barbara Visket

Uporabljeni izdelki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja