Sodelovanje

ŽELITE POSTATI NAŠ PARTNER?

Ali ste lastnik estetskega centra, kozmetično-lepotnega salona? Ali razmišljate o dodajanju visoko marginalnih storitev v vaš frizerski salon ali salon za nohte ? Vas zanima vrednotenje vključitve nove visokokakovostne strokovne linije za ličenje v vašem podjetju, da bi se razlikovali od konkurence?

Ponudite svojim strankam vrednost vaše poslovne ponudbe z luksuzno, ikonično in ekskluzivno znamko iz inovativnih in trendovskih zbirk, ki so na svetovni ravni priznane po kakovosti svojih izdelkov, strokovnosti in podpori tehnično-komercialne strukture in distribucijskega omrežja.

Zakaj izbrati Nee make up Milano, ekskluzivno linijo profesionalnih ličil za kozmetične salone in frizerje?

Povemo vam NEE-jevo FILOZOFIJO

Bodite NEE, bodite VI

Svet elegance, lepote in sloga: linijo strokovnih ličil, ki združuje izjemne zmogljivosti, visoko kakovostne sestavine, enostavnost uporabe in privlačno, sodobno embalažo. Vsi naši izdelki so zasnovani in razviti z razmišljanjem o ženskah, ki želijo poskrbeti za lastno podobo na preprost, prefinjen ter hkrati glamurozen način s spoštovanjem do svoje kože.

Bodite NEE, bodite COOL

Štirikrat na leto nove kolekcije in posebni dodatki z omejenimi izdajami. Vedno aktualen z modnimi in lepotnimi trendi tega trenutka.

Bodite NEE, bodi EDINSTVENI

Drugačnost Nee Make Up Milana: ekskluzivna profesionalna linija make-up-a, namenjena lepotnim centrom in kozmetičnim salonom, wellness-om in spa centrom, frizerskim salonom in salonom za nohte.

Bodite NEE, bodite PROFESIONALNI

Izdelano z Nee Make Up Milano: zahvaljujoč Beauty Nee Akademiji in njihovim vrhunskim vizažistom nudi tematske tečaje, prilagojene tečaje tistim, ki se želijo približati svetu poklicnega vizažistva, poglobiti tehnične vidike, povezane z najnovejšimi trendi v izboljšanju ali razvijanju profesionalnosti svojih zaposlenih, da bi zagotovili dodatne storitve, za svoje stranke.

Bodite NEE, bodite SOCIALNI

Stalna tehnična podpora o uporabi izdelkov. Poslovna podpora, promocijske in komunikacijske dejavnosti. Pomoč pri aktivnostih trženja prek glavnih socialnih omrežij. Organizacija in udeležba na vrhunskih dogodkih kozmetične in modne industrije.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Sending