Iris Mulej o Nee Makeup kozmetiki

Kot manekenka sem se v svoji karieri srečala z zelo veliko dekorativne kozmetike, kakor tudi profesionalne kozmetike. Nekatera me je navdušila spet druga ni pustila nobenega posebnega vtisa name. Zato pa moram toliko bolj poudariti moje navdušenje nad kozmetiko Nee. Preizkusila sem kar velik spekter njihovih izdelkov, od pudrov, senčil, šmink itd. No pa se bom ustavila kar pri izdelku, ki je trenutno med mojimi najljubšimi izmed Nee profesionalne kozmetike. To je njihov pomlajevalnih primer, ki je naravnost čudovit. Toliko primer-jev sem že preizkusila a nobeden me ni tako zelo navdušil, saj so vsi kar se tiče teksture po občutku dokaj isti, s tem da nekateri boljše, drugi pa slabše opravijo svojo nalogo “obstoja ličil na obrazu”. Primer od Nee kozmetike pa je že pri teksturi drugačen, je tako zelo osvežilen, ob nanosu moja koža kar zaživi, je mehka ter sveža, ličila na obrazu pa ne samo da ostanejo dlje, ampak vse skupaj izgleda zelo svilnato, ne vidi se por in tudi po dolgih urah uporabe koža deluje spočita in navlažena.

Potem je tu še anti-aging tekoči puder s kisikom, ki poskrbi da je moja koža gladka in mladostnega videza, brez tistih drobnih gubic, ki se tako rade pojavijo ob nanosu ličil.

Izpostaviti pa moram tudi dve šminki in sicer, ena mojih, zdaj rednih spremljevalk, je kremna šminka, ki moje ustnice res lepo neguje. Moj najljubši odtenek je nežno roza, ki daje zelo naraven videz, medtem ko je med obstojnimi tekočimi šminkami moja najljubša temno rjava mat, ki ostane na ustnicah ne glede ali piješ, ješ ali se poljubljaš, hehe. Ta mat šminka pa mi je tudi zelo všeč, ker ustnic ne izsuši in te ne razpokajo kot pri veliko drugih mat šminkah. Navdušila me je zelo tudi njihova “countouring” paleta, v kateri imaš vse potrebno za senčenje in osvetljevanje obraza, pigmenti in teksture so v naravnem videzu in nežni do kože, tu je še en zelo zanimiv izdelek “Glow serum”, ki je odličen za mladosten in zdrav videz kože, uporablja pa se ga lahko samostojno ali v kombinaciji s tekočim pudrom, koža pa je po nanosu sijoča in mladostna…in pa še en izdelek za oči, brez katerega tudi ne morem več… to je kremni tuš-“eyeliner”, ki je res vse kar si želiš od dobrega tuša. Je enostaven za nanos, se ne packa, ekstremno hitro se posuši, obstojen pa je tako zelo, da se boste s čistilnimi robčki morale kar potruditi, da ga odstranite (PS: je tudi vodoodporen in zato odličen za na plažo). Sicer bi lahko naštevala še in še ampak pustite se tudi sami presenetiti in prepričati z izdelki Nee tako kot sem se jaz! Za konec pa naj povem še to, da Nee izdelki niso testirani na živalih tako, da ste lahko mirni in veste, da z nakupom in uporabo te kozmetike za vas ni trpela ali poginila nobena živalca v kozmetičnem laboratoriju. ???❤️