Čopič Za Ustnice In Veke N° 3

15.60 

Majhen čopič v obliki mačjega jezička za nanos šminke, glosa, kakor tudi za črtanje natančnih linij na vekah. Iz naravnih ščetin, aluminijasto tesnilo in lesen ročaj.

Naravna vlakna (brez živalskega izvora).

Opis

Naravna vlakna (brez živalskega izvora).

Čopič za oči/ustnice z aluminijastim obročem in lesenim ročajem je nepogrešljiv pripomoček za natančno in enakomerno ličenje za oči in ustnic. Ta majhen čopič je zasnovan za podroben, profesionalen nanos senčila ali šminke.

Aluminijast obroček zagotavlja stabilnost čopiča, medtem ko lesen ročaj nudi udoben in varen oprijem med nanašanjem. Njegova kompaktna oblika vam omogoča natančno obdelavo določenih predelov, kot so oči ali ustnice.

Za uporabo preprosto vzemite želeno senčilo ali šminko in ga nanesite na ustnice ali oči, dokler ne dosežete želenega učinka. Zahvaljujoč temu čopiču lahko enostavno mešate barve in ustvarite prefinjen in brezhiben videz.

Ne glede na to, ali želite natančno začrtati svoje ustnice ali ustvariti fascinanten make-up za oči, bo čopič za oči/ustnice z aluminijastim obročem in lesenim ročajem vaš zanesljiv zaveznik. Dodajte ga svojemu kompletu ličil in odkrijte, kako preprosto je doseči profesionalne rezultate s tem visokokakovostnim čopičem. Naj bo vaše dnevno ali večerno ličenje še bolj spektakularno in prefinjeno s tem vsestranskim in zanesljivim orodjem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čopič Za Ustnice In Veke N° 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba