Glavnik Za Trepalnice S Ščetinami N° 0

8.50 

Glavnik za trepalnice in krtačka za obrvi.  Z aluminijastimi tesnili in lesenim ročajem. Bistvena oprema za urejen videz trepalnic in obrvi.

Naravna vlakna (brez živalskega izvora).

Opis

Naravna vlakna (brez živalskega izvora).

Glavnik za trepalnice in obrvi je nepogrešljiv pripomoček za higieno in nego trepalnic in obrvi. S praktičnim in funkcionalnim dizajnom ta glavnik ponuja celovito rešitev za doseganje dobro ločenih trepalnic in brezhibnih obrvi.

Z dvojno krtačo je ta glavnik vsestranski in učinkovit. Aluminijast obroček zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost, medtem ko lesen ročaj nudi udoben in čvrst oprijem med uporabo.

Za popolno ločene in jasno definirane trepalnice uporabite glavnik z gostimi ščetinami. Začnite pri dnu trepalnic in nadaljujte s cikcakastimi gibi proti konici. To pomaga ločiti trepalnice, odstrani morebitne grudice in daje trepalnicam daljši, bolj voluminozen učinek.

Črna ščetinasta stran glavnika je zasnovana za česanje obrvi v smeri njihove naravne rasti. Ta korak pomaga vzdrževati obrvi v redu, odstrani dlake, ki se ne nahajajo na svojem mestu, in daje obrazu negovan in jasno definiran videz.

Če povzamemo, glavnik za trepalnice in obrvi z dvojno krtačko je nepogrešljiv zaveznik v vaši vsakodnevni lepotni rutini. Z redno uporabo boste dobili brezhibne trepalnice in obrvi, za očarljiv pogled in negovan obraz. Izberite praktičnost in kakovost tega dodatka, da poudarite svojo naravno lepoto.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Glavnik Za Trepalnice S Ščetinami N° 0”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba