Nee Makeup Slovenia - Vlažilna Tekoča Podlaga S Kisikom

Vlažilna Tekoča Podlaga S Kisikom

5 od 5 na osnovi 3 ocen strank
(3 ocene strank)

36.90 

Vlažilna tekoča podlaga, ki deluje pomlajevalno, zgladi kožo, kar je idealno za izenačenje polti, ter odpravi morebitne pomanjkljivosti in razbarvanja. Obogatena z Oxygen Complex-om, naravne aktivne sestavine, ki pomagajo koži, da spodbudi celično presnovo. Brez alkohola in parfumov. Z zaščitnim faktorjem 15 ( SPF 15). Prav tako je idealna podlaga tudi za občutljivo kožo, ki potrebuje vlago. Srednja stopnja prekrivnosti.

screen-shot-2016-10-18-at-19-13-51

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

3 mnenja za Vlažilna Tekoča Podlaga S Kisikom

 1. 5 od 5

  :

  Eden izmed najboljših pudrov! Sploh ne vem, da ga nosim ker je tako lahek!

 2. 5 od 5

  :

  Odlična podlaga, lahka in lepo mazljiva, koži pusti dihati kar je najpomembneje, ne daje neprijetnega občutka in ne veže kože, priporočam souporabo s kompaktnim pudrom z vitaminom E! Ob uporabi ti je koža zares hvaležna! Priporočam za vsakodnevno uporabo.

 3. 5 od 5

  :

  Odličen puder. Dolgo nisem verjela, da lahko nek puder (tudi ostala kozmetika) tako izstopa. Vsaj 27 let sem kupovala pudre v drogerijah, menjavala znamke glede na potrebe vedno zrelejše kože. Pa sem mislila, da sem zadnja leta uporabljala idealnega. Ob nakupu odlične Nee maskare, ki mi jo je priporočala prijateljica, sem dobila še tester Nee Oxygen tekočo podlago, ki sem jo preizkusila. Neverjetna razlika. Seveda sem puder kupila in ga z velikim veseljem uporabljam. Pri nakupu kozmetike sem zelo preudarna in se nikoli ne “zaletavam”. Izdelek prvič javno komentiram, ker čutim, da moram moje navdušenje nad pudrom nujno deliti s čim več ženskami. PREDNOSTI: koža je izredno gladka in sveža, lep ten imam, za nanos je potrebna zelo mala količina pudra. Z nekoliko višjo ceno v bistvu privarčuješ.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba