Magični Čopič 003

33.70 

Profesionalni čopič idealen za uporabo tekoče ali kremne podlage. Ergonomski in praktičen dizajn, prav tako z njim lahko dosežemo notranje, manjše kotičke. Z uporabo Magic Brush-a boste z lahkoto zabrisali konture in naredili brezhiben videz. Mehke ščetine iz finih sintetičnih vlaken.

Opis

NARAVNA VLAKNA (brez živalskega izvora).

Čopič Magic Brush je idealen spremljevalec za brezhiben in naraven nanos ličil. Njegova edinstvena ovalna oblika vam omogoča, da dosežete vsak kotiček obraza in zagotavlja izjemne rezultate. Ta ščetka je narejena iz mehkih sintetičnih ščetin in nudi izjemno učinkovitost pri pobiranju in enakomerni porazdelitvi izdelka.

Njegov ergonomski ročaj vam zagotavlja natančnost in stabilnost med nanašanjem, kar vam omogoča, da vsakič dosežete brezhiben videz. S čopičem Magic Brush postane nanašanje primerja, kremnih izdelkov, podlage in pudrov otročje lahko.

Za najboljšo uporabo nanesite majhno količino izdelka na hrbtno stran dlani, vzemite barvo s čopičem in nadaljujte od notranje proti zunanji strani obraza. Zahvaljujoč temu visokokakovostnemu čopiču boste dosegle brezhibno in naravno ličenje, ki bo na eleganten in prefinjen način poudarilo vašo lepoto. Ne dovolite, da bi bila kakovost vaših ličil ogrožena, zanesite se na Magic Brush za izjemne rezultate.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magični Čopič 003”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba