Čopič Za Veke N° 6

29.00 

Čopič za nanos senčil, z naravnimi ščetinami, aluminijastim tesnilom in lesenim ročajem. Odlično za uporabo senčenja oči v pregibu zgornje veke.

Opis

VLAKNA: dlaka ponija.

Naš ploščat čopič za oči je nepogrešljiv pripomoček, ki bi ga moral imeti v kompletu vsak navdušenec ličil. S trpežnim aluminijastim obročem in elegantnim lesenim ročajem je ta ščetka lepa na pogled in funkcionalna za uporabo.

Njegova ploščata oblika je idealna za natančen nanos senčila in za ustvarjanje odtenkov vzdolž pregiba veke. S pravo količino senčila na čopiču lahko preprosto ustvarite brezhibne pol ukrivljene linije, ki definirajo in dodajo globino vašim očem.

Zaradi svoje vsestranskosti je primeren tako za vsakodnevno uporabo kot tudi za posebne priložnosti. Popoln je za mešanje različnih barv ali ustvarjanje drznejšega videza z bogatimi odtenki. Zahvaljujoč ergonomski obliki je udoben za držanje in rokovanje, kar vam omogoča enostavno ustvarjanje želenega ličila za oči.

Izberite naš ploščati čopič za oči za natančen, brezhiben nanos senčila in strokovno mešanje po pregibu vaše veke. Je popoln čopič za poudarjanje lepote vaših oči in ustvarjanje izjemnega videza. Dodajte ga svojemu kompletu ličil in si oglejte, kakšno razliko lahko naredi pri ličenju vaših oči.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čopič Za Veke N° 6”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba