Latex Gobice, Trikotne 6 Kom

5.10 

Gobica za nanos podlag in korektorja, tudi za zabrisovanje kontur. Zlahka doseže tudi najbolj zahtevne in občutljive predele obraza. Možnost pranja z trdim milom in jo ponovno uporabiti.

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Gobice za puder in korektor so bistveni pripomoček za brezhibno podlago za ličila. Njihova vsestranskost vam omogoča natančno nanašanje podlag, korektorjev in drugih izdelkov za nego obraza, pri čemer dosežete tudi najtežje in občutljive predele, kot so okoli oči ali nosu.

Te gobice, ki so na voljo v priročnem pakiranju po 6 kosov, so idealna izbira za tiste, ki si želijo profesionalnega ličenja brez težav. Vsaka goba je pralna in ponovno uporabna, kar ne zagotavlja le večjega udobja, ampak je tudi okolju prijazno, saj zmanjšuje količino odpadkov iz izdelkov za enkratno uporabo.

Njihova mehka in občutljiva konsistenca vam omogoča, da ličila enakomerno in naravno zabrišete ter se izognete grdim demarkacijskim linijam. Zahvaljujoč ergonomski obliki se te gobice popolnoma prilegajo roki, kar omogoča natančen in udoben nanos.

Poleg tega lahko uporaba gobic za podlago in korektor pomaga zmanjšati količino izdelka, ki je potrebna za popolno prekrivnost, s čimer prihranite čas in denar. Ne glede na to, ali ste profesionalni vizažist ali ljubiteljica ličenja, so te gobice nepogrešljiv zaveznik za brezhiben videz vsak dan. Investirajte v svojo lepoto in trajnost s temi gobicami za večkratno uporabo in se pripravite na enostavno in učinkovito doseganje popolne podlage za ličila.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Latex Gobice, Trikotne 6 Kom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaPosebna Ponudba